EWOPHARMA – ВАШИОТ ВЛЕЗ НА ФАРМАЦЕВТСКИТЕ ПАЗАРИ ВО ЦЕНТРАЛНА И ИСТОЧНА ЕВРОПА

Фармацевската компанија Ewopharma е основана во 1959 година. Ние црпиме знаење од декади искуство во здравствената индустрија со цел да им овозможиме на нашите партнерски компании пристап до фармацевтските пазари во Централна и Источна Европа (ЦИЕ) и Швајцарија. Нашиот персонализиран маркетиншки пристап им помага на компаниите во фармацевтскиот сектор да ги прошират своите бизнис  активности на меѓународно ниво рамо-до-рамо со нивниот локален партнер - со тоа нудејќи ги производите за здравствена заштита на далеку поголем пазар.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

НАШИ
ПРОИЗВОДИ

Секогаш се стремиме кон иновативни, нови производи со рецепт и производи без рецепт за подобрување на квалитетот на животот на пациентите и потрошувачите на нашата територија.

 

ПАРТНЕРИ И
БРЕНДОВИ

Ние сме горди што сме избрани како партнери за иновативни производи во фармацевтскиот сектор. Многу ги цениме нашите долгорочни соработки од кои придобивки имаат сите вклучени страни.

ТЕРИТОРИЈА