ТЕРИТОРИЈА

Ние сме активни на пазарите во Централна и Источна Европа и во Швајцарија. Нашето долгогодишно искуство и тим ориентиран кон резултати, ни помагаат секогаш да осигуриме успех и оптимална исплатливност на нашите инвестиции. 60-годишното искуство во фармацевтската индустрија и присуството во регионот на Централна и Источна Европа ни овозможија широко локално знаење и привилегирана позиција на пазарот. Во моментов, Ewopharma вработува над 392 високо квалификувани кадри во 19 земји.