ПАРТНЕРИ И
БРЕНДОВИ

Ние сме Вашиот партнер за медицински маркетинг и управување со брендот на производи за заштита на здравјето на потрошувачите - од пристап до пазар до целосна комерцијализација. Нашата експертиза, флексибилни структури и пристап до клиентите ги поставуваат темелите за долги соработки од кои сите имаат придобивки. Ние не управуваме само со лекови со рецепта, туку и со брендови на производи за заштита на здравјето на потрошувачите, а на пазарот поставуваме и наши, патентирани производи, како Revalid® и Isoprinosine®. Ние знаеме како да пристапиме до пазарот, да ја подигнеме свесноста за брендот и да обезбедиме долгорочен успех на нашите целни пазари - како што може да се види од нашите успешни соработки со нашите големи фармацевтски партнери Biogen, Eisai, Dr. Falk или BioGaia.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ