Контактирајте нè

Главно седиште на компанијата

ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ

Ewopharma AG
Vordergasse 43
8200 Schaffhausen
Швајцарија

Tel: +41 52 633 09 99
e-mail: info@ewopharma.com

E-Mails are read Monday through Friday during business hours.

BUSINESS DEVELOPEMENT
E-mail: bd@ewopharma.com

PHARMACOVIGILANCE
E-mail: pharmacovigilance@ewopharma.com

Евофарма АГ Претставништво Скопје

Евофарма АГ Претставништво
Антон Попов 1-2/3
Скопје, Северна Македонија

Телефон: +389 (0)2 511 35 99
Факс: +389 (0)2 520 20 99
е-пошта: info@ewopharma.mk

ФАРМАКОВИГИЛАНЦА
е-пошта: pharmacovigilance@ewopharma.mk

ЗАШТИТА НА ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ 
Антонио Николоски
Офицер за заштита на лични податоци
е-пошта: dpo@ewopharma.mk