ПочетнаЗа насПроизводиКонтактиКариериБезбедност на лековите
Терапијата со лекови може да предизвика несакaни дејства.Собирањето на информации за несаканите реакции на лековите е од исклучителна важност.

Ве молиме пополнете го соодветниот образец и испратете го по факс или e – mail адреса на “Евофарма” – Македонија
pharmacovigilance@ewopharma.mk