ПочетнаЗа насПроизводиКонтактиКариериБезбедност на лековите
Лекови на рецепт
Медицинска козметика
Додатоци на исхрана
Лекови без рецепт
Лекови на рецепт
ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ ЗА Isoprinosine®

Антивирусни имуномодулатори

Општи информации за Isoprinosine® 

  • Успешно лекување на акутните вирусни инфекции со брзо нормализирање на функцијата на имунолошкиот систем
  • Ефективно совладување на постојаните или латентните вирусни инфекции

Подобрување на нарушената функција на имунитетот